PERCUBAAN MOCK: DAVID MOCK DARI BOSTON MELOMPAT DALAM AKSI WPT DI BELLAGIO
Uncategorized

PERCUBAAN MOCK: DAVID MOCK DARI BOSTON MELOMPAT DALAM AKSI WPT DI BELLAGIO

David Mock mungkin terbang di bawah https://gifetgif.com/ radar di sini sedikit di World Poker Tour Five Diamond World Poker, dan berharap ia berfungsi untuk kelebihannya. Pengisar Boston menghabiskan banyak masanya bermain di kasino di timur laut. Dia mempunyai $684,000 dalam kemenangan kejohanan secara langsung termasuk naib juara baru-baru ini hanya beberapa hari lalu dalam acara sampingan $10,000 di Bellagio dengan harga $100,800. Itu mengikuti larian yang bagus dalam Acara Utama Poker Siri Dunia, di mana dia mendapat tempat ke-193 untuk $44,200. Dia kini berharap momentum itu berterusan, tetapi berbaring rendah mungkin menjadi lebih sukar.

“Ini agak keren,” katanya ketika berada di lapangan untuk Five Diamond buat kali pertama. “Saya sebenarnya bukan kegemaran dalam bidang ini, tetapi hanya mahu mengambil gambar dan setiap hari anda melihat orang yang anda kenali atau kawan anda bermain poker sekian lama. Ia hanya satu acara yang sangat berprestij, jadi ia sangat menarik untuk menjadi sebahagian daripadanya.”

Pemain berusia 33 tahun itu telah berusaha keras selama kira-kira sedekad di Foxwoods dan Borgata dengan beberapa perjalanan ke Florida turut dilakukan. Dia kebanyakannya bermain acara WPT di Pantai Timur dan menganggap dirinya sebagai pemain pertengahan untuk sebahagian besar. Dia hanya mempunyai satu wang tunai WPT pada resumenya, tetapi ingin mengubahnya di Five Diamond ketika dia mara ke tengah hari pada Hari 3 dengan lebih daripada 500,000 cip. Apabila gelembung wang pecah, ini bermakna sekurang-kurangnya $18,110.

Jalan olok-olok ke poker  https://sifangartmuseum.org/ datang dengan cara yang sama seperti kebanyakan orang lain dalam permainan – berurusan. Dia mula melontar kad di trek anjing perjudian poker amal di New Hampshire. Pemain lain yang mengambil permainan melalui transaksi termasuk Scotty Nguyen, Mike Matusow, Johnny Chan, Ted Forrest, Layne Flack, dan lain-lain. Mock percaya berada di dalam kotak membantunya mengembangkan kemahirannya di sisi lain meja.

“Saya rasa seperti kebanyakan peniaga belajar dan sama ada berhenti berurusan jika mereka mahu mengambil laluan itu, atau mereka tidak belajar dan mereka berbau busuk kerana mereka gila dan mereka mahu berjudi,” katanya. “Tetapi ia banyak membantu jika anda mengambilnya dengan serius.”

Walaupun poker merupakan sumber pendapatan utama Mock selama sedekad, dia beralih kepada memiliki sebuah syarikat pembinaan kecil semasa musim sejuk. Seorang rakan menawarkan dia pegangan pemilikan dalam perniagaan longkang dan Mock melihat peluang. Dia menguruskan banyak perjalanan perniagaan dan juga bekerja dalam jualan, manakala rakan kongsinya menguruskan krew pemasangan dan pembersihan.

Menambah pekerjaan lain dalam hidupnya telah menjadi sesuatu yang positif, memberikan dia lebih sedikit kebimbangan apabila berada di litar poker.

“Saya fikir tidak bergantung pada wang dari poker telah menjadikannya lebih menyeronokkan dan kurang tekanan,” katanya. “Saya boleh kehilangan beberapa peluru dan pada penghujung hari bil https://headphonica.com/ saya dibayar. Saya tidak perlu risau tentangnya. Saya tidak stress, saya tidak berasa sakit jika saya payudara, atau senget atau sebagainya. Ia menjadikan hidup lebih mudah.”

Pekerjaan itu tidak memerlukan dia berada di pejabat 100 peratus masa dan memberinya lebih banyak masa di meja poker. Pada bulan-bulan musim sejuk, pasukannya kebanyakannya membersihkan longkang supaya memberinya lebih masa untuk memilih beberapa acara poker pada kalendar.

“Dua tahun lepas saya baru sahaja bermain poker selama tiga bulan saya bercuti,” katanya. “Saya https://groopic.com/ hanya akan berseronok dan pergi melancong dan berjumpa dengan beberapa kawan.”

Di Five Diamond, Mock telah melakukan larian yang bagus yang diteruskan pada Hari 3. Dia terbakar awal dan memenangi periuk besar pada hari pertama. Kemudian, itu diikuti dengan menghapuskan Cary Katz.

“Saya baru sahaja mendapat banyak kad dan menang dalam semua tempat kecil ini,” katanya. “Ia bagus. Saya mahu mendapatkan hari ini Hari ke-4, hanya bertahan dan maju. Anda perlu membina cip kerana kami semua di sini untuk menang, bukan perhimpunan tunai – terutamanya apabila anda mendapat dua peluru.”