Lembaga Kawalan Perjudian Nevada Melantik Ketua Bahagian Penguatkuasaan Baharu
toto

Lembaga Kawalan Perjudian Nevada Melantik Ketua Bahagian Penguatkuasaan Baharu

Pada 4 Oktober, Lembaga Kawalan Permainan Nevada mengumumkan bahawa ia telah melantik timbalan ketua Kristi Torgerson ke jawatan ketua Bahagian Penguatkuasaan Bord.

Torgerson Telah Bekerja untuk Lembaga Kawalan Permainan Nevada Selama Lebih 25 Tahun
Pengerusi Lembaga Kawalan Perjudian Nevada J. Brin Gibson telah menawarkan jawatan ketua Bahagian Penguatkuasaan Lembaga kepada timbalan ketua semasa Kristi Torgerson kerana ketua James Taylor akan bersara pada 30 Oktober selepas bekerja untuk Lembaga Pengarah selama 27 tahun.

Pelantikan Kristi Torgerson ke jawatan itu akan berkuat kuasa mulai 31 Oktober.

Torgerson telah bekerja untuk Lembaga Kawalan Permainan Nevada sejak Januari 1997, yang menghasilkan lebih 25 tahun. Beliau memegang jawatan timbalan ketua Bahagian Penguatkuasaan pada 2019.

Sebelum ini dia mempunyai pengalaman dengan Tentera Amerika Syarikat, di mana dia berkhidmat sebagai penyiasat dan ejen kontra perisikan.

Dia juga mempunyai dua tahun pengalaman dengan Pasukan Petugas live draw hongkong Keganasan Bersama FBI semasa masa yang paling intensif dan sukar sejurus selepas serangan pengganas 9/11 ke atas menara berkembar di New York.

Semasa mengumumkan pelantikan itu, pengerusi J. Brin Gibson menekankan latar belakang Torgerson yang mendalam: “ Kerjaya mengagumkan Timbalan Ketua Torgerson dengan Lembaga Kawalan Perjudian, tentera dan penguatkuasaan undang-undang persekutuan seharusnya memberi keyakinan kepada warga Nevada dalam keselamatan dan integriti permainan ketika dia mula bermain. mengetuai Bahagian Penguatkuasaan. ”

Gibson yakin pengalaman luas Torgerson dalam sektor penguatkuasaan undang-undang dan bersama Lembaga Pengarah akan menjadi aset yang hebat apabila dia mengambil alih peranan baharunya pada penghujung Oktober.

Tanggungjawab Bahagian Penguatkuasaan di Lembaga Kawalan Permainan Nevada
Bahagian Penguatkuasaan di Lembaga Kawalan Permainan Nevada mempunyai pelbagai tugas. Salah satu tujuan utamanya adalah untuk menjalankan Result SDY penyiasatan, kedua-dua kes jenayah yang berkaitan dengan tempat perjudian di negeri ini tetapi juga mengenai sebarang pelanggaran peraturan dalam sektor perjudian.

Dalam hal ini, Pengerusi J. Brin Gibson telah menekankan bahawa penguatkuasaan undang-undang jenayah untuk industri perjudian tidak lagi melibatkan jenayah kecil seperti mencuri cip atau memanipulasi mesin slot. Bahagian Penguatkuasaan menangani pelanggaran yang lebih serius yang melibatkan keselamatan siber, pengubahan wang haram dan jenayah lain pada skala antarabangsa.

Memandangkan pengalaman Torgerson dengan tentera dan FBI, dia akan memastikan penduduk dan tetamu di negeri Nevada mendapat pengalaman perjudian yang selamat dan selamat.

Bahagian Penguatkuasaan juga bertanggungjawab untuk menyelesaikan Data SGP sebarang pertikaian antara pengendali perjudian berlesen di Nevada dan pelanggan mereka.

Selain itu, Bahagian Penguatkuasaan ditugaskan untuk menyimpan dan mengemas kini Senarai Orang Terkecuali, yang juga ditipu Buku Hitam.

Tugas lain yang lebih remeh untuk Bahagian ialah pemeriksaan latar belakang yang mesti mereka lakukan pada semua aplikasi untuk kad kerja.