BLOG: VINCE KONGSI BUTIRAN DARI KEHIDUPAN RUMAHNYA
Uncategorized

BLOG: VINCE KONGSI BUTIRAN DARI KEHIDUPAN RUMAHNYA

Hanya beberapa minggu https://htourist.net/ yang lalu isteri saya memberitahu saya beberapa berita menarik. Sudah tiba masanya untuk saya menghias semula pejabat saya.

foto_2021-07-14_10-56-45

Pelik saya fikir, saya sangat sayangkan pejabat saya. Saya suka warna hijau, almari buku trim coklat, meja besar. Ia sentiasa sesuai dengan saya. Saya telah menghabiskan masa yang indah di sana, menulis, mencipta dan bersembunyi. Tetapi dia mengemukakan satu perkara yang berharga. Bahawa selepas tujuh belas tahun dengan warna yang sama, langsir baldu dramatik, dll, ia mula kelihatan seperti rumah agam berhantu di Disneyland. Saya perlu mengubahnya. Saya sayang isteri saya dan menghormati pendapatnya, jadi saya berguling dengan pukulan dan berkata “OK apa pun yang kita perlu lakukan!”

Dia meyakinkan saya bahawa warna Excorcist sup kacang hijau di dinding tidak berfungsi.

foto_2021-07-14_10-56-39

Kita mungkin perlu pergi lebih ringan, “buka ia.”

Jadi saya akur dan memilih putih yang saya rasa sesuai.

Saya membuat kerja rumah saya dan https://tropecol.com/ saya mendapati terdapat enam puluh lima warna putih yang berbeza untuk dipilih, setiap satu lebih mengelirukan daripada yang seterusnya.

Tetapi selepas tujuh jam perbincangan yang sengit dan melemahkan, kami mengecilkannya kepada dua atau tiga orang kulit putih yang berpotensi. Kami memanggil pelukis/tukang tangan/ “50 dolar sejam Joel” untuk komited melakukan kerja itu!

Jadi itu langkah pertama!! Mengecat semula pejabat dengan warna putih yang tidak berwarna, dan kemudian kita boleh menangani perkara lain seperti warna, bidai, peguam perceraian pada masa yang akan datang.

Semuanya telah ditetapkan. Kami https://sinarlampung.com/ akan melakukan perjalanan jalan raya bersama keluarga ke Flagstaff, Arizona dan Joel akan melukisnya semasa kami tiada! Cukup mudah.

Tetapi sesuatu berlaku yang agak menarik buat sementara waktu sebelum kami pergi. Kami menjadi kreatif dan menyingkirkan meja coklat besar!

Kemudian kami membawa masuk meja sementara yang lebih kecil dari bawah rumah yang akan kami cat kemudian. Kemudian isteri tersayang saya dengan berani berkata, “mari kita masuk ke sana sekarang dan lihat bagaimana rupanya, ia pasti mengujakan!” Jadi saya terpaksa.

Nah, inilah yang berlaku apabila anda tidak menunggu Joel, tukang “50 dolar sejam” untuk membantu dengan pergerakan yang berat.

foto_2021-07-14_10-56-28

Ya, ia tersekat!! Ok, gelakkan kami, kami layak! Ia kekal seperti itu selama dua hari sehingga “50 dolar sejam Joel” kembali, menanggalkan pintu dan menolaknya ke dalam bilik.

Tak teruk kan? (Sedikit Liberace sekarang saya akui) tetapi kami pasti akan melukisnya hitam pada masa akan datang. Saya akan memberitahu anda dalam beberapa bulan bagaimana rupa akhir. Sambil-sambil tu main lepas-lepas dan selalu gertak sungai!!